I dag så tenner vi fire lys – men malermester Lund er ikke helt sikker på hva han tenner de for. Han tror at kan være for ribbe, surkål, medisterkaker og pølser. For som han sier «Nå er det itte lenge før vi sætt øss tæll bords – og da skal vi kose øss halvt i hjæl!»

Og samtidig som de fire lysene brenner sakte ned mot julehøytid og familiesamvær, kommer den tredje boka om den populære malermesteren fra Enebakk inn på bordet – til selveste malermester Lund!

– Dætta blir nukk ei gørgo’ jul – spæssielt når præsanga kjæm før jula har ringt inn, liksom!

Malermester Lund er i godt humør der han sitter som familiens gode nissefar. Han gleder seg til å lese boka, og oppfordrer de som ønsker å komplettere samlingen av bøker med morsomme illustrasjoner og historier, om å sende en mail med navn, adresse og mobil, så blir boka sendt deg i posten– over jul.

– Å har du ingen tå bøkene så ber du jo sjølsagt om alle tre, du er jo itte dum?

Han humrer i nisseskjegget. Nå tar malerfirmaet en velfortjent juleferie, og som Lund sier:
– Å før du vet ordet tå det, så er vi tilbake att på jobb – akkurat som de gørartige humorinnslaga tæll’n Per å’n Harry på bloggen vår!

Han benytter sjansen til å takke for følget i 2018 og ønsker alle følgere, samarbeidspartnere, leverandører og andre en riktig God Jul!