Malermester Widar Lund AS har den siste tiden vært beskjeftiget i Idrettsveien 16 på Ski. Tidligere holdt Follo Politistasjon til i disse lokalene, som nå blir gjort om til moderne kontorlokaler i til dels åpent landskap. Nå er arealene «ribbet» for alt som kan minne om «forna» politidager, og trer nå fram i ny og moderne form, med delikate og matchende materialer og farger.

Vår snekker Tomasz Filipczyk har vært arbeidsformann under denne omfattende rehabiliteringsfasaden, hvor gammel romdeling er borte og nye modulvegger er satt opp, nye dører i nye farger er kommet på plass og gulvene har fått lekkert teppebelegg, blant annet. 

Legg merke til den spennende løsningen med «veggstolper» som er en god løsning i forhold til akustikk og lyd i kontorlandskapet. Likeledes har ulike dører fått påmalt sine forklarende symboler på en fin måte. Også den åpne kjøkkenseksjonen står fram i moderne look og behagelige farger.

Malermester Lund har vært engasjert ved flere prosjekter med utvendig oppgradering av skoler, kommunale bygg og næringsbygg. I tillegg til maling har vi utført ulike snekker- og rehabiliteringsarbeider, som utskifting av vinduer og dører, fasadevask, skifting av kledning og annet nødvendig vedlikeholdsarbeid. Innvendig kan vi bygge om dine næringslokaler fra bunnen av, med maling, montering av modulvegger, teppelegging etc. Etter å ha gitt en god forhåndsanalyse av et prosjekt, vil vi være i kontinuerlig i tett dialog med kunden under hele prosessen, for slik å kunne trygge en rask og effektiv gjennomføring av oppdraget. Vi tilbyr gratis befaring av ditt prosjekt, og gir deg alltid en forhåndspris.