På tampen av fjoråret kom Vegard Østgård med på laget til Malermester Lund. Enebakkbedriften har de siste årene hatt en svært positiv utvikling, med et stort spekter oppdrag i hele Østlandsregionen – og derfor har firmaet sett nødvendigheten av å supplere arbeidsstaben på de ulike områdene.

Vegard er utdannet maler, og han er nå ansatt som arbeidende formann i bedriften.

Vegard har tidligere drevet eget firma og har de siste 5 årene vært fast innleid hos Malermester Lund. I denne tiden har bedriften blitt godt kjent med Vegard og hva han står for, når det gjelder kvalitet og fagkunnskap. Derfor ble det etter hvert helt naturlig å ta Vegard inn som en fast del av vårt team.

Vegard selv påpeker at de siste årene med Malermester Lund har vært «et eventyr», men setter samtidig høye krav til seg selv  i den rolle han nå går inn i.

– Jeg må nok bli enda flinkere, og jeg lærer for så vidt noe nytt hver eneste dag, sier Vegard, som roser ledelsen for å være tålmodige og positive.

– Dette er en trygg arbeidsplass, hvor det er høyt under taket, og hvor det kan snakkes også om andre ting enn jobb.

Han legger til at selv om alle i bedriften er faglig svært dyktige, så er ikke det til hinder for godt humør på arbeidsplassen.

– Latteren sitter nok ganske løst hoer i huset, ja! Jeg gleder meg veldig til fortsettelsen sammen med denne fine gjengen, og håper jeg ikke gir Christine for mange gråe hår, smiler Vegard.