Den populære malermesteren fra Enebakk har fått med seg at presidenten i USA fortsatt bor i Det hvite hus, og ikke har noen planer om å flytte derfra – og dessuten går det i ett på golfbanen for Donald. Han vil stille seg til disposisjon som caddie – for å avlaste presidenten og sørge for overgangen til Biden flytter inn går smertefritt.

Vår anonyme valgmann er fortsatt på sin valgmannsobservatørreise i USA, men håpet på at det kunne bli litt golf innimellom valgmannsobservatøroppdragene. 

Før han reiste fikk fruen i huset klar beskjed.
– Finn fram den gamle golfjakka og piggskoa je brukte da je var aktiv på friidrettsbanen, mor!, sa han til kona. Fru Lund lurte nok en gang på om det hadde tørna for mannen.

– Har je glømt å førtælja deg at je vart nummer 12 i juniorklassen i Enebakk-mesterskapet på 400 meter, hæll? Det var fæmten påmældte og tre som itte kom!, sa Lund før han satte kursen til flyplassen.

Malermester Lund ankommer Washington med en sin selvkomponerte golfbagg, hiver seg inn i en taxi og ber om å bli kjørt til presidentens golfbane. Han trenger å komme inn i det riktige miljøet raskt, og ikke skuffe Donald.

Når Lund står ute på Trump National Golf Club, slår det han at kanskje golfkunnskapene ikke er helt på topp. Han mumler for seg selv:
– Det nærmeste je kjæm er nukk at je hadde en gammal Golf på nittitalet, liksom. Og han kommer plutselig på at han jo også har hatt en VW Caddy en gang. Han smiler fornøyd – dette blir nok bra!

Han har tatt på seg golfjakka, som det lukter sterkt av møllkuler fra. 
– Gørspæssiæll lukt, hæll – je får krysse fingra for at’n Donald liker den, hæll?

Han har også iført seg piggskoene og sine røde caps, der det riktignok ikke står «Make America Great Again!», men «I Butinox-vær er det Butinox som virker!»

Der kommer selveste presidenten, og er klar for første utslag. Og det skal bli en «fake» golfrunde presidenten aldri vil glemme. Men helt i hans ånd, stappfull av fusk og ureglementerte hjelpemidler.