Bilfritt Oslo

Med nytt byråd i Oslo kom også meldingen om at innen 4 år skal det være bilfritt i Oslo Sentrum, innenfor Ring 1. Greit det! Overhodet ikke noe som helst problem det, for Malermester Lund!

Vi tok tak i dette allerede før det nye byrådet for samferdsel i hovedstaden hadde satt seg i byrådsstolen – for øvrig en gammal ørelappstol som har stått i lokalene siden Albert Nordengens tid!

Malermester Lund har bestilt hester til alle sine ansatte. Det er i første omgang snakk om 2 arabere, 3 dølahester, 3 mustanger, 5 engelske varnblodshester, 4  norske kaldblodstravere og faktisk også en søt liten shetlandsponni, som skal øremerkes avdelingen for økonomi og regnskap hos oss.

Uansett, Malermester Lund vil ikke la seg stoppe av et skarve vedtak om bilfri by. Vi må fram til våre kunder – og er stolte av at vi fant en så god løsning, så raskt. Og som Widar så riktig sier: «Ved mindre oppdrag er det bare å ta på seg støvla slenge seg på hesteryggen – og ved større prosjekter kobler vi bare til en kjerre eller tilhenger. Gaupen har jo modeller i flere størrelser!»

Widar har kun én bekymring, nemlig dekor av hestene. Som han sier: «Vi kan jo ikke bruke selvklebende folie med logoen vår der, og ikke blir det aktuelt å brennmerke inn LUND-mauren på dyra heller, men vi finner vel en løsning?». Han nevner et par scenarioer her, et hesteteppe med logo, logoflaggg i ørene, hestehale i logofarger. Alternativene
finnes, og akkurat som i maleryrket ellers gjelder det å være kreativ, å se muligheter der andre ser begrensninger.

Vi gleder oss stort til at den siste bilen ruller ut av Oslo!