Patrik Ahlberg er 28 år og kommer fra den lille sydsvenske byen Ljungby. Etter å ha jobbet som maler og tatt fagbrev hjemme i Sverige, flyttet han til Norge i 2012. Patrik har jobbet i eget firma de siste årene og vært innleid hos Malermester Lund, som de senere tiden har hatt en positiv utvikling med mange spennende oppdrag – som har gitt behov for flere flinke folk. Og derfor har Patrik siden i fjor høst vært fast ansatt hos oss. 

– Vår svenske maler har glidd raskt og lett inn i vårt team, sier Christine Bjerkeland Lund, som er full av lovord av Patrik.

– En stor fordel er jo at vi har jobbet sammen i flere år, og slik har vi sett hans fagkunnskaper på nært hold, sier hun.

Selv mener Patrik at han ikke kunne ha vært mer heldig enn å få jobbe med teamet i Osloveien 717 i Ytre Enebakk.

– En fantastisk arbeidsplass. Utrolig hyggelige kollegaer, alle med høy fagkunnskap og de stiller høye krav til kvalitet i alle deler av jobben. Og smilet og humøret er på plass hele tiden, både når gjengen samles i kantina eller ute på arbeidsplassen.

Patrik setter også pris på fleksibiliteten hos ledelsen, som legger til rette for at dersom han for eksempel ønsker å jobbe inn en fredag, «när jag åker hem till Sverige».

– Men, legger han til, – Jag kommer väldigt snabbt tilbaks, för hos Malermester Lund vil jag vara – länge!