I år blir det seiling i egen hage og eget basseng hjemme i Enebakk på malermester Lund.
– Je kan itte væra på andre sia tå jorda i en seilbåt, hvis følk træng meg her, liksom, sier han.

Malermesteren fra Enebakk ser også frem til sol og sommer. Men nå er arbeidsmengden slik i firmaet at det ikke er snakk om å ha feriestengt!
– Det skulle ha tatt seg ut!, sier Lund og legger til:
– Ja, nå har vi faktisk lengre oppe enn Seven Eleven, vi – som bære har oppe sæksten timer i døgnet. Hos øss er det 24/7 – minst – i hele sommer!

– Kvile og feriere kan vi gjøra en annen gong!, sier malermester Lund, som alltid har satt service og kundene foran alt annet. Dessuten er det jo et faktum at når sola skinner og termometeret viser Syden-temperatur, er det lettvint å ta lunsjen hjemme med et forfriskende bad eller en time i hengekøya etterpå.
– Da går kvællskiftet som en lek, sier han.

Malermesteren og hans besetning benytter anledningen til å ønske alle sine forbindelser en riktig god ferie og understreker at eksisterende og nye oppdrag, små som store, tas i mot med glede – hele sommeren!

– Og en ting ting slutt – det blir konkurranser på Facebook i hele juli, der du kan vinne tegninger i glass og ramme som han Per, tegner’n vår har laga, avslutter malermesteren, og fyller på mer vann i bassenget.

Riktig god sommer!