Mester Widar – pater familias

Familiemesterbedriften fra Enebakk har over 40 års erfaring innen malerfaget og innehar sentral godkjenning i tiltaksklasse 1. I tillegg har firmaet lang fartstid som bygg- og tømrermesterfaget. Christine representerer i dag 3. generasjon Lund – mens malermester Widar er 2. generasjonen – i egen person!

– Ikke én eneste dag har jeg angret på at jeg valgte malerfaget, kan Widar oppglødd fortelle.

– Hver dag er like spennende. Alltid nye, spennende oppdrag og utfordringer. Det er bittelitt mer å gjøre nå om dagen enn da fatter’n startet opp, sier Widar med et lurt smil – og legger til at ordreboka så langt har vært fyllt bra opp. – Og ikke ser det ut til at vi blir arbeidsløse med det første heller, sier han.

Uttrykk som «Far sjøl», «Senior Lund» eller «Syvende far i huset» tar han seg ikke nær av i det hele tatt. – Nei det er bare moro det, sier Widar.

– Om jeg ikke akkurat er femogtjue lenger, føler jeg meg faktisk nesten så ung. Og det er det nok godt humør og godt arbeidsmiljø som er hovedårsaken til, sier han.

– Og da er det bare moro med ungdommene i teamet som kaller meg «gammer’n» og slikt! Og det håper jeg de fortsetter med i lang tid fremover, for jeg har ingen umiddelbare planer om å slutte med det jeg liker aller best. Det blirå holde på så lenge helsa holder, det, legger Widar til.

– Malermester Lund utfører håndverkstjenester for mange forskjellige kundegrupper, men vårt spesialområde er nok rehabiliteringsprosjekter og utvendige arbeider for borettslag, sameier, stiftelser, stat- og kommune og næringsbygg, sier Widar.

Vi tilbyr gratis befaring av ditt prosjekt – og gir deg fast prisoverslag i forkant.

– Å bli sertifisert som Miljøfyrtårnbedrift er et synlig bevis på at vi hos Malermester Lund også tar miljøet på alvor og viser samfunnsansvar, sier Widar.

Ta kontakt – så kommer vi gjerne og setter litt farge på tilværelsen hos deg!

Velkommen til Malermester Lund!