Når kunden er fornøyd er vi fornøyd

Det er ikke småtteri Christine hos Malermester Lund har ansvaret for, Ikke bare skal hun holde orden på økonomi og regnskap, men hun skal også passe på gutta i firmaet! Og som prosjektleder må hun ha full oversikt over bedriftens gjøremål – og til enhver tid ha kontroll og status på det håndverkerne jobber med.

– Som den eneste høna i kurven, får jeg jo høre det, sier Christine, som legger til at egentlig vet hun jo at gutta setter pris på at hun passer på dem og er litt «tante Sofie». – Men de er jo egentlig bare veldig snille og flinke da, sier hun.

Christine Lund representerer tredje generasjon Lund i familiemesterbedriften i Enebakk.

– Jeg begynte som ekstrahjelp. Skulle bare hjelpe fatter’n litt på kontoret – og siden har jeg blitt her. Kom meg aldri videre, ler Christine. Men jeg er jo veldig glad i kontorarbeidet da, sier hun, og legger til at hun i denne ellers mannsdominerende bransjen føler at hun blir utrolig godt mottatt hos kunder og leverandører.

– Enten det er i telefonen eller på befaring er det utelukkende positive opplevelser – og så synes jeg jo det er veldig gøy også.

– Mye av tiden vår går jo med til kalkyler, pristilbud og oppfølging av de mange små og store prosjekter som vi har i huset.

Og da er det viktig at jeg gjør en god og riktig jobb ved skrivebordet, forteller Christine.

– Og det blir ofte lange dager, veeeeldig lange, sier hun, og legger til at hun er flink til å ta seg små pustepauser i inn- og utland, beach eller fjell, for å lade batteriene.

Vår faglige stolthet er din trygghet! er mottoet vårt, sier Christine. Malermester Lund ønsker å være i tett dialog med kunden, gi en god forhåndsanalyse av prosjektet og sørge for en rask og effektiv gjennomføring av oppdraget – samtidig som vi skal levere et resultat av faglig høy kvalitet til avtalt tid og pris.

– Som kunde skal du være fornøyd når våre håndverkere pakker sammen etter utført oppdrag. Først når kunden er fornøyd – er jeg fornøyd, sier Christine.

Velkommen til oss – vi venter på deg!