Fornøyde kunder er nøkkelen til vår suksess!

Malermester Lund tror på et fargerikt fellesskap! Firmaet har dyktige og motiverte medarbeidere på alle fagområder. Vårt team kan tilby kvalitetstjenester innen maler-, samt snekker- og tømrerarbeid – innvendig som utvendig! Vi har spesialisert oss på små og mellomstore oppdrag – og har derfor en meget kort responstid ovenfor sine kunder.

– Vi er noen skikkelige «allroundere» som alle har det felles å sette service og kvalitet foran, sier firmaets senior, malermester Widar. – Og det er jo alle de fornøyde kundene våre som er nøkkelen til at vi har lykkes!

Malermester Widar Lund AS er en familiebedrift, med over 40 års erfaring innen maler- og tømrerfaget. Vi innehar sentral godkjenning i tiltaksklasse 2.

– Vår bedrifts hovednisje er rehabiliteringsprosjekter og utvendig arbeid rettet mot borettslag, boligsameier, stiftelser, stat og kommune. Og i tillegg er jo både næringsbygg og privatmarkedet interessant, da, sier Christine, som er prosjektleder og økonomiansvarlig i bedriften, og representerer 3. generasjon Lund.

Malermester Lund tilbyr gratis befaring og gir deg fast prisoverslag i forkant. I tillegg til rene maleroppdrag er rehabilitering og ombygging, med hovedvekt på trehus, samt nødvendig vedlikeholdsarbeid, som fasadevask etc. midt i blinken for familiebedriften.

– Det er bare å ta kontakt, så kommer jeg og mauer’n og fixer på fasaden din, sier bygg- og tømrermester Peder!

Velkommen til Malermester Lund!