Den trivelige malermesteren fra Enebakk har fått med seg at den amerikanske presidenten sparker i hytt og gevær om dagen. Han forstår jo at dette må slite voldsomt på buksene hans – og nå har han funnet en gylden mulighet til å gi Donald den perfekte personlig gaven.

Tekst: Harry. Illustrasjon: Vie

Malermesteren leser hver dag om at presidenten i USA sparker sine medarbeidere i tur og orden! Sistemann uter sjefen for cybersikkerhet, og før det sparket han blant andre forsvarsministeren, regjeringens klimasjef og den nasjonale sikkerhetsrådgiver og mange flere – på rekke og rad!

Lund tenker at når verdens mektigste mann kan sparke så mange og så ofte, må det jo være mange andre som tar etter og begynner å sparke også. Og da trengs det sparkebukser! Lund fikk derfor den lysende idéen om å starte med produksjon av sparkebukser i voksenstørrelser. 

– Je ser et gørdigert potensiale her , sier malermesteren, som viser fram fargerike, store sparkebukser med malerfirmaets logo på – og disse vil han forære Donald som førjulsgave.

Det ble ingen langvarig jobb som caddie for den golfgale presidenten for Lund. 
– Nei, han sparka meg å – men det måtte je nukk regne med, hæll!, sier han, og legger til: 
– Men je er litt overraska over at’n sparka så gørhardt. Je fekk gørvondt etterpå, je!

Dette har medført at han har fått polstret sparkebuksene nederst slik at det ikke skal gjøre så vondt å bli sparket.
– Je vil jo itte at følk skal få varige mén og det som verre er når dæm blir sparka, liksom!

Og så rusler ex-caddie Lund bort for å overlevere den sårt trengte førjulsgaven til Donald!