Vår daglige leder, Peder Sethern, hentet seg nylig en flunkende ny Transit Custom fra Ford, og hans første aller tur med nybilen gikk til Superprint i Vestby, hvor han fikk montert på plass malerfirmaets fargerike logo.

Peder sier at det var nok på tide at «gamle-transiten» ble byttet ut , selv om han er klar på at den gamle arbeidshesten har vært en god arbeidskollega i mange år.

– Men nå var det helt greit med noe nytt, ja, sier han.

Selv om malerfirmaet fra Ytre Enebakk primært har oppdrag i Follo- og Osloområdet, er det ikke få kilometer som tilbringes i arbeidsbilene deres i løpet av årene. Malermester Widar Lund AS har forstått at det er viktig at bilene er riktig profilert, slik at bedriften fremstår på en god og riktig måte. Peder kan fortelle at sjåførene forsøker å leve opp til bedriftens ønske om å sørge for å holde bilene så rene som mulig.

– Det er i hvertfall lettere å huske på det når bilen er ny, smiler han.

Her tar daglig leder ved Superprint AS, Mats Feragen, en prat med Peder for å høre om han er fornøyd med utført dekorering. Superprint har dekorert alle bilene til malermesterfirmaet, og Mats kan ikke dy seg når han med et smil kommenterer:

– Vi håper jo dere skal ha mange nye biler fremover, vi!

Peder svarer at det skal han slett ikke se bort fra, for med stadig flere oppdrag, trengs det flere biler, pluss at bilparken stadig må fornyes.

– Det er nok ikke noen umiddelbar og stor risiko for at vi går til noen andre med dekoringen, for vi er svært fornøyd med den jobben dere gjør!

Så setter Peder seg i sin nye maurdekorerte Transit Custom og setter kurs for et nytt malerprosjekt – denne gang på Jessheim.