vollen-1

Ja, det var slik han uttrykte seg, formannen i boligsameiet Skjæret 60-62. Og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor han sier det nettopp slik, for makan til flott beliggenhet skal du faktisk lete litt for å finne.

Et steinkast innenfor småbåthavna i Vollen ligger disse to leilighetsbyggene i rekke. Med sine solrike terrasser og det stille, åpne landskapet ved havet, blir Ulf Lundells tekst helt perfekt her. «Nära havet vill jag bo…!»

I sommer har Malermester Lund sørget for at byggene har fått ny, vakker grå farge, og så vel sameiets beboere som prosjektleder Christine Lund kan stolt konstatere at resultatet av oppgraderingen absolutt svarte til forventningene.

– Ikke noe er bedre enn at både oppdragsgiver og vi er fornøyd, sier en stolt Christine ved ferdigbefaringen, som også er begeistret for boligenes beliggenhet.
– Her på Skjæret kunne jeg absolutt ha bodd, legger hun til.

vollen-2

Malermester Lund tilbyr utvendige maler-, snekker- og tømrerarbeider, rehabilitering og ombygging, med hovedvekt på trehus , samt nødvendig vedlikeholdsarbeid, som fasadevask etc. Våre målgrupper er primært kommune, borettslag, sameier og stiftelser. Vi utarbeider tilstandsrapporter og bistår gjerne kunden med vedlikeholdsplaner. Vi tilbyr gratis befaring av ditt prosjekt – og gir deg fast prisoverslag i forkant. Ikke nøl med å ta kontakt!

vollen-3