Malermester Lund befinner seg i Junaiten. Nærmere bestemt i Washington for på nært hold følge riksrettsaken mot president Trump. Under talen etter frifinnelsen, kunne det imidlertid ha gått galt for den omstridte presidenten; en av de fremmøtte fikk en durabelig hostekule, og som Lund sier: – Je måtte skrike «Donald, dukk!» tæll presidenten for å få’n i sikkerhet!

Den trivelige malermesteren har fulgt med på riksrettprosessen til Trump
– Sjøl har je aldri vørti stilt for riksrætt, men je har stått skolerætt mang en gong heme!

Han vil ikke fortelle om han er enig eller uenig i de mange, kontroversielle uttalelsene som den amerikanske presidenten har kommet med gjennom sin presidentperiode, men sier:
– Je har da mang en gong vørti gørsjåkkert foran TV’n og satt både kaffe og kaker fast i halsen!

Han smiler, og legger til at det nå ser ut som Trump kan få en spennende utfordrer ved valget til høsten.
– Han Petter Butterdeig blir det arti å følge videre – han er jo den eneste tå alle kandidata som er under åtti år!

Han legger til at med et slikt navn, må han jo komme langt!

– Tænk hvis det kjæm en statsministerutfordrer heme som heter Goro Berlinerkrantz, da hadde det endelig vørti litt arti i politikken, da!

Tilbake til seansen med hostekula i ærverdige Washington, mener Lund at han nok hadde egnet seg godt som sikkerhetsvakt der.

– Je fækk jo kasta meg over’n Trømp og dytta’n unna kula! Var jo bra at je itte ødela sveisen hass!

Men han innser at et liv med ladd pistol på baklomma og ledning bak øret, løpende ved siden av The Beast, kanskje allikevel ikke helt ville passe ham.

– Je trives bæst med en malerpøs i handa og en tommestokk bak øret, je. Nei, vi får nukk drive på med det vi kan, både je å’n Trømp – spæssielt je!