Vi slår et slag for arbeidsgleden

Bygg- og tømrermester Peder Sethern slår et slag for arbeidsgleden! Hos Malermester Lund har de kun dyktige og motiverte medarbeidere. Med håndverkere som elsker faget sitt på laget kan Peder og hans team tilby kvalitetstjenester innen snekker- og tømrerarbeid, og de fleste typer malerarbeider – ute som inne!

– Vi har spesialisert oss på små og mellomstore oppdrag og har derfor en meget kort responstid ovenfor våre kunder, kan Peder fortelle.

Vi utfører våre håndverkstjenester for mange forskjellige kundegrupper, men vårt spesialområde er rehabiliteringsprosjekter og utvendige arbeider for borettslag, sameier, stiftelser, stat- og kommune. Og inne er vi faktisk veldig gode på oppgradering av trappe-oppganger og fellesarealer. Vi kan også foreta en komplett rehabilitering/ombygging av dine næringslokaler innvendig, som maling, teppelegging, montering av modulvegger etc. legger han til

Og vi tar miljøet på største alvor! For det å bli sertifisert som Miljøfyrtårnbedrift er et synlig bevis på at vi hos Malermester Lund er miljøbevisste og viser samfunnsansvar. Arbeidsmiljø, forurensning og avfallshåndtering er viktige miljøfaktorer for alle bedrifter – og spesielt i vår bransje. Og her skal vi være best, sier Peder.

– Ikke nøl med å ta kontakt uansett om ditt prosjekt er stort eller lite! Vi er en mesterbedrift med mange års erfaring innen maler- og tømrerfaget. Og som kunde hos oss kan vi love deg at du vil nyte godt av vår fagstolthet, vår solide kompetanse og våre effektive arbeidsrutiner.

Velkommen til Malermester Lund!