Skille Clinton fra hveten

Og spesielt viktig blir dette dersom hveten er sammalt av malerne hos Malermester Lund. Hos oss er det jo rett og slett helt vanlig å male sammen – ofte i flokk ved store jobber som krever mange malere, eller litt spredt dersom malerne er satt  på ulike prosjekter rundt om i distriktet.

Malermester’n kommer med ny gørartig bok jula 2016.

Uansett så er det jo ikke bra dersom en anerkjent og populær malermesterbedrift klarer det kunststykket – å ta feil av en tidligere amerikansk president og en pose hvetemel, liksom! Det skulle tatt seg ut. Men heldigvis er nok ikke dette tilfelle. Ikke i det hele tatt.

Malermester Lund har vært framsynt, slik at dette ikke skal være et problem i bedriften, og det er nå slik at alle som skal gjennom det trange nåløyet det er å bli godkjent som maler hos Lund, må gå igjennom et langt og grundig vurderingskurs. Her vil kandidatene måtte svare på en lang rekke malerfaglige spørsmål og dokumentere at de ikke er fargeblinde. I tillegg må de ramse opp alle amerikanske presidenter, når det ble innsatt, hvor lenge de satt.

Kandidatene må også vise god forståelse når det gjelder husstell, matlaging og ikke minst baking. Og for at det de skal bli en del av det gode selskap hos Lund, må de dokumentere inngående kunnskap om de ulike melsorter som finnes på markedet, som bygg, havre, hvete, rug og spelt, og de ulike forskjeller og særpreg. Hos Malermester Lund kaller de for skøy disse fjorten dagene med opptaksvurdering for «hvetebrødsdagene».

På et av kursene før jul var det en tilsynelatende ypperlig malerkandidat som kom fra én av våre konkurrenter og søkte jobb, fordi som han selv sa: «Jeg har hørt at det skal være innmari gøy å være maler hos Lund!». Men, sorry, det hjalp dessverre ikke – han bomma på «grovt rugmel» da han mente det måtte være mel fra en litt fyldig høne. I tillegg hadde han store problemer med å skille fra hverandre den demokratiske kandidaten Hillary Clinton fra republikanernes kandidat Donald Trump ved det forestående valget i USA. Som han sa: «Je syns det er gørvrient å sjå forskjell på dissa to kjærringene, je!».

lund-og-bokaMalermester’n med ny bok jula 2016!

– 51 tå mine gørartige historier – i farger – samla i ei lita bok, sier Lund stolt.
Boka kan du vinne ved å bli med på våre Facebook-konkurranser hver fredag frem til jul!